Actueel woningaanbod huur

De SWWE vindt het belangrijk dat u zelf kunt bepalen waar u wilt wonen. Daarom adverteert de SWWE het actuele woningaanbod wekelijks in het plaatselijke huis-aan-huisblad ‘De Wiezer’ en op deze website. 


Woningaanbod wekelijks in De Wiezer per 1 maart


Vanaf 1 maart vindt u het woningaanbod van de SWWE in De Wiezer. En er gaat nog iets veranderen: de SWWE gaat wekelijks adverteren. Dat betekent iedere week nieuwe woningen. U kunt zo iedere week reageren op het meest actuele woningaanbod.
Natuurlijk kunt u ook wekelijks op de website het actuele woningaanbod vinden. Reageren via internet gaat snel en is makkelijk. Houd dan wel uw registratienummer en wachtwoord bij de hand.
Heeft u nog vragen over het woningaanbod van de SWWE, neem dan gerust contact op met de SWWE. Wij helpen u graag!

Een overzicht van geaccepteerde woningen vindt u in het keuzemenu links.

Huurwoningen in Zuidbroek

Met ingang van 1 januari 2015 neemt Beter Wonen de huurwoningen in Zuidbroek weer in eigen beheer. Bent u ingeschreven en op zoek naar een huurwoning in Zuidbroek? Neemt u dan contact op met Beter Wonen in Almelo. Ze zijn telefonisch bereikbaar via (0546) 546 464.
Vrijkomende woningen in Zuidbroek worden ook niet meer genoemd in de advertentie in huis-aan-huisblad ‘De Driehoek’ en op onze website.


Verhuur Hof van Bissinghe, complex Optis

Naast het actuele woningaanbod heeft de SWWE aan de Hof van Bissinghe nog één penthouse te huur. De kale huurprijs hiervoor bedraagt € 1.510,- per maand, servicekosten € 80,- per maand. 
Heeft u belangstelling voor deze penthouse aan de Hof van Bissinghe? Neemt u dan contact op met woonconsulente Karin Tromp.


Parkeerplaatsen te huur in ondergrondse parkeerkelder van de Botterhof

In de ondergrondse parkeerkelder van de Botterhof zijn een aantal parkeerplaatsen te huur. De huurprijs bedraagt € 46,70 per maand per parkeerplaats.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met woonconsulente Karin Tromp.